Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Lumânare Botez Little Beauty 21

Lumânările de botez: cum să faci alegerea perfectă

Prin tradiție, nașii sunt cei care oferă lumânările de botez, dar de cele mai multe ori alegerea modelului se face de către mămică, sau de nași împreună cu părinții. Așa că, fie că ești mămică, fie că ești nașă, ți-am pregătit câteva sugestii utile pentru a putea alege lumânările în cunoștință de cauză.

Lumânare Botez Red Bow -1

Lumânările de botez decorate cu flori naturale arată minunat și sunt de mare efect. Dacă optezi pentru lumânări de botez cu flori naturale, este bine să faci comanda cu cel puțin câteva zile înainte de eveniment, pentru a te asigura că vei primi exact modelul dorit, cu florile comandate special pentru tine.

Alegerea perfectă pentru orice împrejurare: lumânările de botez cu decor textil

Lumânare Botez Red Bow -1

Lumânările de botez decorate cu accesorii textile sunt poate cele mai practice. CLICK AICI pentru a vizualiza oferta noastră: toate aceste lumânări prezintă o serie de avantaje de care merită să ții cont:

  • Rezistă excelent la transport.
  • Lumânările cu decorațiuni textile sunt create special pentru a fi asortate cu alte piese de rezistență pentru botez, cum ar fi costumașele pentru bebeluși și trusourile, sau chiar și cu elemente de decor pentru biserică sau cristelniță; poți crea un set complet cu același concept vizual, combinând modelele dorite.
  • Pot fi comandate și livrate cu mai mult timp înainte de eveniment, păstrându-se foarte bine, dacă preferi să știi că ai bifat din vreme toate elementele de pe lista de cumpărături pentru botez.
  • Atelierele Andini asigură livrarea acestor lumânări oriunde în țară sau în străinătate, în stare impecabilă.

CLICK AICI și descoperă oferta noastră de lumânări de botez cu tul, rezistente la transport, și alege modelul preferat pentru micuța prințesă, pentru micul prinț, pentru drăgălașa fină sau pentru simpaticul fin. Asortează-le după gust cu seturi de botez și cu costumașe complete, pentru un botez ca-n povești!

Toate lumânările de botez din oferta Atelierelor Andini sunt realizate din ceară de cea mai bună calitate, după un design original, împodobite manual cu fantezie și migală. Comandă modelul preferat și vei ști sigur că vei beneficia de produse de calitate excelentă, livrate la timp, în perfectă stare.

Dacă dorești să afli mai multe despre ce anume trebuie să conțină trusoul de botez cu care poți asorta lumânările și care este rolul fiecărei piese în timpul ceremonialului, citește articolul nostru Trusoul de botez: care sunt obiectele esențiale pentru bebeluș și preot în timpul slujbei de creștinare.

Iar dacă ai nelămuriri sau dorești mai multe detalii, contactează-ne și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Trimite articolul către un prieten

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *