Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Livrarea produselor

Pentru livrarea produselor noastre am ales firmele de curierat  GLS și UPS datorită profesionalismului, eficienței și rapidității prezentate de-a lungul anilor. Livrările se fac într-un termen scurt, de regulă a doua zi după plasarea comenzii pentru expedițiile din România. Livrările în afara țării durează între 6 și 8 zile de la plasarea comenzii, fiind nevoie ca plata să fie efectuată și confirmată înainte ca expediția să fie preluată. Tarifele practicate pentru livrarea produselor sunt listate mai jos:

In România

         19.99 lei – pentru comenzile în cazul cărora suma totală a produselor NU depășește valoarea de 300 lei;

  • 15.99 lei – pentru comenzile achitate cu cardul sau OP în cazul cărora suma totală a produselor NU depășește valoarea de 300 lei;
  • GRATUIT  – pentru comenzile în cazul cărora suma totală a produselor este egală sau depășește valoarea de 300 lei.

In afara României

  • Livrarea are un tarif unic de 204 lei pentru expedițiile rutiere. Expedițiile aeriene au un cost special, acesta fiind calculat în funcție de dimensiunile și greutatea coletului
  • Timpul de livrare este de 6 – 8 zile pentru expedițiile rutiere, depinzând de țara în care are loc livrarea. Expedițiile aeriene sunt livrate în 1-2 zile.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *