Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ANDINI.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este comertul online.

Dumneavoastra furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea prelucrarii eventualelor comenzi si emiterii de facturi. Refuzul dumneavoastra determina o anulare a comenzilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, nu sunt comunicate tertelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi plasate în mod fraudulos. Dacă utilizatorul întreprinde acțiuni de modificare a datelor comenzii, aceasta nu va fi onorată. Totodată, ne aliniem prevederilor legale și nu vom onora comenzi care, din varii motive, conțin produse cu prețuri disproporționate cu valoarea bunului, conform cu legea 287/2009 Art. 1665 din Codul Civil:

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Totodata, comenzile cu o valoare mai mare de 2.000 RON presupun achitarea unui avans de 30% avand in vedere numarul mare de articole ce sunt personalizate cu numele bebelusului.

LIVRARE SI PLATA

In România

  • LIVRAREA ESTE GRATUITA LA la comenzile mai mari sau egale cu valoarea de 300 lei
  • Pentru comenzile mai mici de 300 de lei se va achita o taxa de transport de 19.99 lei sau 15.99 lei in cazul comenzilor achitate cu card online sau OP.

In afara României
Expedierea se va face prin serviciul de curierat AllPacka.ro, plata taxelor de expediere si ramburs fiind suportate de catre client. Comenzile cu livrare internațională se livrează doar după ce suma aferentă comenzii (inclusiv tariful curierului) a fost transferată integral în contul Andini Concept SRL.

 

  • Tarif unic de 204 lei pentru expedierile rutiere
  • Pentru livrările pe cale aeriană costul transportului va fi stabilit în urma unei simulări cu partenerii noștri de curierat

 

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *