Despre noi

Rafinament, eleganță și pasiune sunt cele 3 cuvinte care definesc produsele noastre.

Andini.ro s-a născut din dragoste pentru frumos și din dorința de a inova într-un domeniu unde finețea, creativitatea și atenția la detalii sunt elemente care fac diferența și aduc succesul unui eveniment reușit. Îmbunătățim și optimizăm în permanență și ne mândrim cu faptul că nu lăsăm sa iasă pe porțile atelierului nostru niciun produs de care nu suntem 100% mulțumiți. În cateva cuvinte, Andini reprezintă „frumosul adus la rang de perfecțiune”.

Andini.Ro reprezintă un răspuns pentru cei care consideră că lucrurile mic fac diferenta și apreciază simțul estetic, pasiunea pentru frumos și atenția la detalii, calități care sunt din ce în ce mai rare într-un secol al vitezei în care parcă fiecare lucru se întâmplă pe fast-forward.

Suntem o echipă tânără și creativă prin definiție. Ne-am specializat în a găsi soluții fiabile și cât mai flexibile pentru ca evenimentul de a cărui organizare te ocupi să fie de la început și până la sfârșit așa cum l-ai visat.

De la atenția cu care alegem cele mai proaspete și mai rezistente flori pentru decorurile noastre florale și până la migala și măiestria cu care realizăm manual fiecare fundiță și împletitură, fiecare decorațiune este realizată cu mult drag și pasiune pentru frumos. Ne mândrim cu peste 3400 de clienți fericiți și ne entuziasmăm de fiecare dată când ni se oferă ocazia să fim parte din evenimentele importante din viețile voastre și să participăm în mod activ la crearea celor mai frumoase amintiri.

Cele peste 1700 de petreceri de nuntă, botez și jubileu la care am fost prezenți prin intermediul decorațiunilor noastre reprezintă un portofoliu cu care ne mândrim și pe care îl îmbogățim în permanență.

Nu lăsați evenimentele voastre de suflet pe mâna cuiva fără experiență, liniștea și siguranța pe care v-o conferă alegerea de a lucra cu profesioniști experimentați și pasionați de munca lor sunt neprețuite.