Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Contactează Echipa Andini

Ai întrebări, sugestii, vrei să ne propui un parteneriat sau vrei să ceri sfatul specialiștilor noștri pentru a organiza un evenimente de neuitat? Scrie-ne mai mai jos mesajul tău și vei primi un răspuns documentat în cel mai scurt timp posibil.

Date de contact

Program de lucru

Alte informații

Întrebări frecvente

Dragă mămică, dragă nășică, știm câte aveți pe cap cu pregătirea botezului, așa că ne-am gândit să vă oferim câteva lămuriri care să vă ajute atunci când cumpărați hăinuțele de botez (sau orice alte hăinuțe și accesorii) pentru bebelușul ce urmează a fi creștinat. Astăzi vom vorbi despre măsuri.

Citește tot articolul

Urmează să fii nașă de botez și ești curioasă să afli ce trebuie să cumpere nașa pentru ca botezul să decurgă impecabil? Citește mai jos povestea și lista de shopping a super nășicii noastre și inspiră-te cu încredere din aceasta. Ea a documentat cu atenție deja tot ce trebuie la botez, poți fi sigură că nu lipsește nimic.

Citește tot articolul

Zilele trecute am făcut împreună o incursiune prin mintea unei viitoare nășici care tocmai primise vestea că va avea onoarea să le fie alături prietenilor într-una din cele mai fericite zile ale zieții lor – botezul primului lor copil. Textul a fost scris de una dintre nășicile din clubul Andini, cu ceva timp în urmă, pe când se afla într-o situație similară. Mi-a spus că foaia și pixul o ajută în astfel de cazuri – pentru că îi pun gândurile în ordine.

Citește tot articolul

Dacă ești proaspătă mămică stabilită în străinătate și dorești să-ți creștinezi copilul conform tradiției ortodoxe, contează pe experiența și promptitudinea Atelierelor Andini pentru a organiza un botez perfect. Ți-am pregătit un mic îndrumar care să te ajute la pregătiri și îți stăm la dispoziție cu toate produsele de care ai nevoie, pe care ți le putem expedia în condiții perfecte în orice parte a globului.

Citește tot articolul

Cum probabil vă imaginați, mulți dintre clienții magazinului nostru online sunt viitoare mămici sau nășici interesate de organizarea unui botez frumos pentru finuțul sau bebe-ul lor. Uneori se strecoară și câte un viitor naș sau tătic – dar nu foarte frecvent, pentru că organizarea botezului la noi este, la fel ca multe alte evenimente – în sarcina doamnelor și a domnișoarelor, care iau cele mai multe dintre deciziile pe această temă.

Citește tot articolul

Botezul, una dintre cele şapte taine ale religiei creştine, reprezintă prin definiţie şi începând de la etimologia cuvântului, o curăţire a sufletului, înlăturarea păcatului strămoşesc cu care ne naştem toţi şi unirea cu trupul tainic al lui Hristos.

Citește tot articolul

Trimite-ne un e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *