Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Rama Foto Miracle Tree1

Ramele foto și albumele de poze: cadourile de botez cu care nu dai greș!

Nicio familie nu poate spune că are prea multe poze cu cel mai tânăr membru al ei. Mămici, tătici, bunici, nașe și nași, verișori, prieteni, colegi, vecini – tuturor le este drag bebelușul și îl pozează ori de câte ori au ocazia, apoi îi dau și familiei fotografiile. Cu toate acestea, niciodată nu sunt prea multe și toate sunt foarte drăgălașe!

 

Este de la sine înțeles de ce niciodată nu vor fi prea multe rame foto sau albume de poze pentru a pune în valoare imaginile cu bebelușul, din prima sa zi de viață și până la botez, la prima aniversare și mult timp după aceea. Chiar dacă 20 de invitați la botez ar oferi familiei cadou rame foto, iar alți 20 de apropiați ar dărui albume de fotografii, tot nu ar fi prea mult! Bucuria părinților de a păstra cât mai frumos imaginile cu nou-născutul nu cunoaște margini! Și cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine! Un set de poze înrămate va trona în dormitorul părinților, unul va fi expus în living, un altul în camera bebelușului, încă unele pe birourile mamei și tatălui, alte seturi vor fi la bunici, la nași, la alte rude apropiate sau prieteni dragi.

Rama Foto Sweet Baby boy (2)

 

Atelierele Andini ți-au pregătit o ofertă bogată de rame foto superbe (CLICK AICI), cu o paletă largă de prețuri, din care să alegi ce îți dorești. Știm că preferi să eviți banalitățile și vrei ca darul tău de botez să se facă remarcat, să fie cu adevărat memorabil și apreciat, așa că am creat obiecte deosebite: rame foto pentru multiple fotografii, unele unisex, altele special pentru fetițe, altele pentru băieței, cu un design elegant și rafinat, adesea cu elemente jucăușe, care vor constitui o reală atracție în orice decor.

Vezi și selecția noastră de albume foto pentru bebeluși (CLICK AICI). Avem albume de toate felurile: drăgălașe, elegante, simpatice, unisex ori dedicate fetițelor sau băiețeilor, obiecte frumoase și deosebite, care pot constitui minunate daruri de botez.

Dacă te-a interesat acest articol și vrei să oferi și alte cadouri de botez, s-ar putea să te intereseze și recomandările noastre de aici:

Iar dacă mai ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare, scrie-ne folosind rubrica de contact (CLICK AICI) sau sună-ne direct, la 0765 600 700 și vom fi încântați să te ajutăm.

Trimite articolul către un prieten

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *