Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Rochita botezx traditional romaneasca

Piese de mare efect pentru un botez în dulcele stil românesc

Dacă ești proaspătă mămică și îți dorești un botez prin care să marchezi cu mândrie creștinarea micului tău românaș sau a micii româncuțe, alege din oferta Atelierelor Andini piesele-cheie cu motive tradiționale.

Mai ales dacă botezul se petrece departe de țară, printre străini, este firesc să te mândrești cu bebelușul tău îmbrăcat în hăinuțe inspirate din straiele populare românești. Pentru că am primit foarte multe solicitări de peste hotare și un număr semnificativ din țară, ne-am gândit să-ți pregătim câteva sugestii pentru un botez cu tematică românească, din care ai putea să te inspiri, fie că organizezi botezul acasă, fie în străinătate.

Hăinuțe de botez inspirate din costumele populare românești

Dacă vrei să te mândrești cu băiețelul tău și să subliniezi că e un românaș, alege minunatul costumaș special creat de Atelierele Andini. Setul de hăinuțe este foarte confortabil, alcătuit din: cămașă albă cu floricele, pantaloni, vestă de culoare neagră cu ciucurași colorați, clop, brâu tricolor și opinci.

Costumaș Popular Botez Maramureșean Călin 2

Pentru româncuțe, am creat un minunat costum de botez inspirat din portul popular, foarte confortabil și de mare efect.

Costum Popular Oltenesc Botez Anișoara

Fetița ta va atrage priviri admirative în acest costum foarte șic, care cuprinde: rochie brodată, catrință, batic, trăistuță și opinci.

Accesorii șic pentru băieței, fetițe și membrii familiei

Dacă ai ales deja costumul sau preferi un model clasic celui folcloric, poți să-l accesorizezi de minune cu un papion foarte șic cu motive folclorice românești din oferta Atelierelor Andini. Combinația tradițională alb-roșu-negru va da un plus de personalitate și eleganță, iar modelul se va face remarcat. În plus, papioanele noastre pot fi personalizate cu numele bebelușului, cu un scurt mesaj simpatic sau cu gradul de rudenie al purtătorului, deoarece poți comanda câte unul pentru fiecare membru important al familiei. Acum papioanele sunt la modă și în vestimentația doamnelor și domnișoarelor, așa că poți purta și tu unul, și nașa, și fetița ta, nu doar domnii și domnișorii familiei.

Papion Botez Model Traditional

Aceste elemente vestimentare nu se demodează niciodată și pot fi purtate apoi în diverse ocazii. Copilul tău va fi cel mai șic din tot parcul și cel mai admirat când mergeți în vizită, iar adulții își pot accesoriza ținuta cu ocazia aniversărilor celui mic câțiva ani buni de-acum înainte. Dacă ne gândim bine, în primii 7 ani va fi mereu nostim, apoi va redeveni o surpriză frumoasă la 14, la 18 ani sau mai târziu, la maturitate, ca o surpriză simpatică din partea familiei. Păstrează-le bine!

Trusoul pentru un botez românesc

Trusoul de botez trebuie să conțină:

  • sticluță pentru mir
  • pânză de mir (crasmă)
  • fașă
  • prosop mare pentru bebeluș
  • prosop mai mic pentru preot
  • batistă
  • săpun

Trusou de botez băieți sau fetițe Trio Ardelenesc

Modelul prezentat mai sus include toate aceste obiecte absolut necesare slujbei de creștinare: pânză de mir personalizată cu numele bebelușului, prosop realizat din finet pentru bebe, prosop și săpun pentru preot, fașă, sticluță de mir, căciuliță din bumbac, mănușele din bumbac, body alb și pantaloni albi.

Cruciulițe de botez

Dacă dorești ca fiecare participant să păstreze o amintire specială de la botezul micului tău românaș sau al tinerei româncuțe, alege modelul preferat din oferta noastră de cruciulițe (CLICK AICI) și cere să fie legate cu fundiță din panglică tricoloră. Astfel, chiar și invitații străini vor purta pe piept tricolorul României în cinstea bebelușului tău.

Cruciulițe Botez

Poți comanda la Atelierele Andini mai multe obiecte pentru botez care să fie accesorizate cu elemente românești sau personalizate cum dorești. Contactează-ne și îți vom face sugestii personalizate. Îți stăm la dispoziție la rubrica de contact (CLICK AICI) sau la numărul de telefon 0765 600 700 .

Dacă te-a interesat acest articol, s-ar putea să te intereseze și:

Trimite articolul către un prieten

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *