Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

PATURICA PINK COW 4

Păturica de la botez poate fi multă vreme preferata copilului tău

Când sunt mici, copiii se atașează de anumite obiecte moi, pufoase, călduroase și plăcute la atingere, care le readuc o parte din confortul pe care îl simt în brațe, la sânul mamei. Uneori este vorba despre o jucărie din pluș, lângă care se poate cuibări și pe care o poate îmbrățișa, alteori o păturică din material moale și pufos, pe care bebelușul o poate strânge în brațe sau cu care adoră să fie învelit.

Păturica de la botez, dacă este aleasă cu grijă, poate deveni cel mai bun ”prieten” al copilului, acela care îl va ajuta să adoarmă și îi va face somnul lin, acela care-l va liniști adesea când plânge, acela pe care va dori să-l aibă alături în primii ani ai copilăriei, pe care-l va trage după el când va trece de etapa primilor pași, pe care-l va dori în excursie, în mașină, la bunici și chiar în vizite și de care nu se va despărți mult timp.

PATURICA PINK COW (2)

Cum alegi o păturică bună, pe care copilul tău s-o îndrăgească?

Cel mai sigur mod este să alegi orice păturică din colecția Atelierelor Andini, pentru că sigur respectă toate criteriile importante de care ai putea să ții cont, și anume:

 • Păturica este suficient de călduroasă pentru a-l feri de frig pe bebeluș în drumul de acasă la biserică și înapoi, cu ocazia slujbei de botez, dar și în multe alte ocazii ce vor urma.
 • Materialul este moale și pufos, plăcut la atingere – tocmai pentru a-i oferi un confort cât mai mare copilului, din motivele expuse mai sus.
 • Cusăturile sunt atent finisate și aplicațiile nu irită pielea delicată a bebelușului. Păturile din colecția Atelierelor Andini sunt finisate cu grijă atât la interior, cât și la exterior, iar eventualele aplicații sunt din materiale textile moi, ce nu zgârie și nu prezintă pericol de înghițire accidentală. În plus, aplicațiile noastre sunt foarte drăgălașe, în formă de floricică (CLICK AICI să vezi modelul) sau de papion ori fundiță (CLICK AICI pentru vizualizare).
 • Păturica pentru bebeluș trebuie să aibă dimensiunile corecte: să fie suficient de mare pentru a înveli bine copilul, dar nu atât de mare încât să-l incomodeze în timpul somnului.
 • Trebuie să fie ușoară, pentru a-i fi copilului cât mai confortabilă.
 • Trebuie să fie lavabilă la mașina de spălat automată, pentru confortul tău și igiena bebelușului.
 • Să se usuce cât mai repede, astfel încât micuțul să nu-i simtă lipsa prea mult timp după ce o speli.
 • Să-ți placă modelul și culorile. Bebelușul va fi prea mic probabil pentru a le distinge în prima fază, când se va atașa emoțional de păturica lui moale, pufoasă, ușoară și călduroasă, iar apoi criteriul estetic va conta mai puțin pentru el decât cel ”sentimental”.

Dacă vei ține cont de aceste criterii la achiziționarea păturicii bebelușului, copilul tău va dormi bine și va avea o ”jucărie” bună și utilă mult timp după botez: chiar și ani de zile.

DSCN0417 Paturica Pufosica Alba

Cum menții mai mult timp în stare bună păturica preferată a copilului tău?

Specialiștii Atelierelor Andini ți-au pregătit câteva sfaturi utile:

 • Urmează instrucțiunile de spălare și uscare de pe eticheta produsului. Materialele non-alergenice pe care le folosim (fleece, blăniță ecologică ș.a.) se spală la temperaturi mai joase decât bumbacul și ies total igienice din mașina de spălat, cu consum mai mic de energie electrică.
 • Pentru a amâna uzura și/ sau decolorarea păturii, pune-o într-un sac de pânză legat la gură când o bagi în mașina de spălat. Astfel, păturica nu se va freca de tamburul mașinii, deci se va uza mecanic mai puțin în timpul spălării, iar eventualele aplicații nu riscă să se agațe și să se desprindă. (Sfat bun pentru hainele întregii familii).
 • Spal-o ori de câte ori este nevoie, urmând indicațiile de mai sus. Păturica va atârna pe jos sau va fi târâtă de micul beneficiar pe podea, copilul va băga în gură unul din colțuri, așa că va trebui s-o speli cel puțin o dată pe săptămână. Nu te teme: va rămâne la fel de drăgălașă mult timp!
 • Întinde păturica la uscat într-un loc ferit de razele directe ale soarelui, pentru a evita astfel decolorarea prematură a materialului.

Te invităm să vezi oferta noastră completă de pături pentru bebeluși și să alegi orice model îți place. Îți garantăm că fiecare produs întrunește toate calitățile și respectă toate criteriile enumerate în acest articol, iar copilul tău îl va îndrăgi și se va bucura de el mult timp.

 

Dacă te-a interesat acest articol, s-ar putea să îți fie utile și altele, cum ar fi:

Dacă mai ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare, scrie-ne folosind rubrica de contact (CLICK AICI) sau sună-ne direct, la 0765 600 700 și vom fi încântați să te ajutăm.

Trimite articolul către un prieten

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *