Cutiile pentru trusoul de botez: fermecătoare și practice pentru mult timp

Dacă nu ai ales încă un trusou de botez (CLICK AICI pentru ofertă), dar și dacă ai ales modelul preferat, este bine să știi că un cufăr sau o cutie asortată te pot ajuta pentru a păstra în siguranță toate obiectele necesare slujbei de creștinare.

Cutie Trusou botez Doll 8Cutie Trusou Botez Doll

Alege din colecția Atelierelor Andini un model elegant, practic și încăpător de cutie pentru trusou (CLICK AICI pentru vizualizare). Cutiile și cuferele noastre sunt special create pentru a se asorta perfect cu piesele din seturile de botez tematice și vor fi de mare efect pentru a le pune în valoare frumusețea în timpul ceremoniei de botez. Mai mult: cutiile de formă ovală au dimensiuni generoase, sunt fermecător decorate la exterior, iar la interior sunt căptușite cu saten și pot fi inscripționate deasupra capacului cu numele copilului (această personalizare este oferită gratuit).

Cutiile pentru trusoul de botez sunt ideale pentru a transporta setul de acasă la biserică și înapoi (fiind prevăzute cu mânere corespunzătoare), iar după aceea pot adăposti cu eleganță diferitele obiecte pe care familia dorește să le păstreze ca amintire, cum ar fi cutiuța pentru prima șuviță a bebelușului, caietul de impresii de la botez, mărturii, poze și multe altele. Cutiile care sunt acoperite la exterior cu material textil (cele de secțiune pătrată și cele ovale) sunt realizate din carton foarte rezistent, care durează în timp și rezistă bine la eventualele șocuri de manipulare sau transport.

Cutie Trusou Satin Lace
Oferta noastră cuprinde o gamă variată de cutii pentru trusouri de botez pentru băieței și fetițe (CLICK AICI), minunat decorate cu jucării sau mici bijuterii, cu aplicații textile, fundițe și dantelă, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele, astfel încât ai de unde alege!

Cutie trusou botez Delicate Rose 7Cutie Trusou Botez Delicate Rose

Trusoul de botez și cutia lui se pot asorta ușor cu lumânări de botez cu tul (CLICK AICI), cu costumașe de botez pentru băieți (CLICK AICI), cu rochițele de botez pentru fetițe (CLICK AICI) sau cu diverse alte accesorii, cum ar fi păturile pentru bebeluși (CLICK AICI). Selectează și combină toate elementele după gustul tău și vei avea un botez așa cum ai visat!

Pentru sfaturi referitoare la trusoul de botez, te invităm să citești articolele:

Dacă mai ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare, scrie-ne folosind rubrica de contact (CLICK AICI) sau sună-ne direct, la 0765 600 700 și vom fi încântați să te ajutăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *