Coș

0 items in total

Niciun produs în coș.

Rochita Botez Magic Dance 11

Botez de gemeni: sfaturi utile pentru organizarea dublului eveniment

Mămică de gemeni, felicitări! Ai trecut cu bine de provocările sarcinii și știi că între copiii tăi va fi mereu o relație specială. Vei fi de două ori mai fericită să-ți vezi gemenii crescând și devenind atât de apropiați, încât se spune că pot comunica telepatic. (Studiile nu au demonstrat cu certitudine că există telepatie, însă e cert că frații și surorile care au văzut lumina zilei la aceeași dată tind să semene mult și să se înțeleagă excelent unul cu celălalt, printr-o empatie deosebită).

Legat de botez, primul lucru la care te gândești este care anume sunt articolele care trebuie cumpărate pentru fiecare copil și care sunt acelea care se achiziționează într-un singur exemplar. Ce se dublează și ce nu? Ți-am pregătit o listă cu informații și recomandări utile.

Aceiași nași, sau nași diferiți pentru gemeni?

Poți alege o pereche de nași pentru fiecare copil sau poți avea aceiași nași la amândoi. Vei decide împreună cu proaspătul tătic dacă apelați la una sau la două familii care să fie îndrumători spirituali ai copiilor și dacă veți organiza botezul cu ajutorul unei singure perechi sau cu două.

O singură slujbă de botez pentru ambii copii

Preotul va oficia slujba pentru ambii copii, creștinându-l pe fiecare, conform tradiției. Slujba va avea unele părți comune și altele individuale.

Dintre articolele pe care trebuie să le procure familia și nașii, care sunt comune și care se dublează?

Nașii vor oferi fiecărui invitat câte o singură cruciuliță de pus în piept, care va rămâne suvenir de la botezul gemenilor tăi. Cu excepția elementelor ornamentale pentru cristelniță ori pentru decorarea bisericii, toate celelalte obiecte necesare în timpul slujbei vor trebui procurate special pentru fiecare dintre gemeni.

Părinții și nașii vor alege pentru fiecare copil:

  • lumânare de botez – pentru a vedea oferta noastră completă CLICK AICI
  • trusou – vezi recomandările noastre dând CLICK AICI
  • hăinuțe pentru botez – vezi colecția noastră pentru băieți și fete dând CLICK AICI

Cum alegi cele mai potrivite obiecte pentru botezul gemenilor?

Botezul gemenilor multiplică atribuțiile părinților și nașilor. Îți recomandăm deci să alegi obiecte practice, care să presupună cât mai puțin efort, pentru ca evenimentul să decurgă frumos și ușor.

Lumânările de botez. Sfatul nostru este să alegi lumânări rezistente la depozitare și transport, așa cum sunt lumânările cu tul (vezi oferta noastră dând CLICK AICI). Va trebui să iei două (câte una pentru fiecare copil), iar nașii le vor folosi pe ambele în timpul slujbei. Alege modele sau culori diferite, chiar dacă gemenii sunt doi băieți sau două fetițe, sau alege același model și comandă să se brodeze numele fiecăruia, ca să poți răspunde peste ani la întrebarea: asta este lumânarea mea de botez, sau a frățiorului/ surioarei? Decorative și rezistente în timp, aceste obiecte pot rămâne amintiri frumoase pentru familie și sigur vor apărea în multe fotografii și în filmul de la botez.

Lumânările de botez decorate cu materiale textile au avantajul că rezistă excelent la transport și noi ți le livrăm oriunde, în țară sau în străinătate. În plus, lumânările cu decor textil din oferta noastră sunt create special pentru a putea fi asortate cu alte piese necesare slujbei de creștinare, cum ar fi trusourile de botez și costumele pentru bebeluși. Poți crea astfel pentru fiecare copil un set complet, elegant și rafinat, iar ceremonia de botez va fi cu atât mai memorabilă.

Lumânare Botez Red Bow -1

Costumașele pentru botez. Poți alege modele diferite, ori cu același model, personalizate prin brodarea sau imprimarea numelui fiecăruia dintre copii. Oferta Atelierelor Andini este foarte bogată în hăinuțe, botoșei, pături, costumașe, căciulițe, scufițe și alte accesorii vestimentare, toate foarte drăgălașe și confortabile pentru micuții purtători. Materialele folosite nu irită pielea delicată a bebelușilor, accesoriile sunt vesele și amuzante, iar modelele sunt create special de designerii noștri pentru drăgălașele prințese, tinerii prinți, pentru zânișoare, marinari, gărgărițe, bombonele, albinuțe și multe altele. Descoperă colecția noastră completă de hăinuțe pentru botez dând CLICK AICI și alege orice îți place și crezi că se potrivește cel mai bine cu personalitatea fiecăruia dintre copii.

Lumânare Botez Red Bow -1

Trusourile pentru botez. La Atelierele Andini găsești trusouri de botez pentru bebeluși (pentru vizualizare CLICK AICI). Trusourile pentru bebeluși includ tot ce trebuie să-i pui preotului la dispoziție pentru oficierea slujbei, plus unele necesare copilului. Produsele pot fi achiziționate și separat, de la noi sau din alte surse. La un botez de gemeni, trebuie să asiguri pentru fiecare copil următoarele:

  • sticluță de mir (CLICK AICI și vezi oferta noastră)
  • pânză de mir
  • fașă de mir
  • prosop mare pentru bebeluș
  • prosop pentru preot
  • săpun pentru botez

Cu atât mai mult cu cât ai de botezat gemeni, merită să analizezi oferta noastră de seturi pentru botez (pentru vizualizare CLICK AICI). Vei găsi trusouri gata constituite, pregătite să se asorteze cu lumânări și hăinuțe de botez cu aceeași tematică și vei avea siguranța că n-ai omis nimic important, iar ceremonia va fi deosebit de frumoasă, cu minimum de efort din partea părinților și nașilor.

Lumânare Botez Red Bow -1

Dacă dorești informații suplimentare, citește și alte articole de pe blogul nostru, cum ar fi:

Ca mămică sau nășică de gemeni, ai destule de făcut. Spune-ne cu ce te putem ajuta! Postează un comentariu mai jos și întreabă-ne orice, sau contactează-ne online ori sună-ne la 0765.600.700 (apel cu tarif normal). Suntem mereu bucuroși să te ajutăm.

Trimite articolul către un prieten

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suport la Telefon

0765 600 700

de luni până vineri în intervalul 9 - 18


Am participat la peste 10.000 de evenimente și am făcut fericiți mii de părinți și nășici!

Te ajutăm cu drag în alegerea produselor potrivite pentru evenimentul tău rapid și simplu, direct pe Whatsapp! Completează datele de mai jos și intră chiar acum în contact cu noi!

Ești mămică sau nășică? *Bebelușul este *Data botezului *


Tematica *