Botez șic: accesorii cu stil pentru copii, părinți și nași perfect asortați!

Papionul a fost dintotdeauna emblema eleganței masculine și este nelipsit la un costum de gală. În vremurile moderne, au început să-l poarte și doamnele: de la Coco Chanel încoace, acest accesoriu șic a apărut tot mai des pe scenele prezentărilor de modă. Noi l-am inclus cu succes chiar și în costumașele pentru bebeluși (CLICK AICI pentru a vedea oferta). Pentru un botez de înaltă clasă, Atelierele Andini îți propun papioane tematice, asortate pentru întreaga familie!

Papion Botez Vivid Mickey MousePapion Botez Vivid Mickey Mouse

Arată că bebelușul tău îți moștenește eleganța și stilul și alege modelul preferat din gamele inscripționate cu mesaje ”Așa mamă”, ”Așa tată”, ”Așa fiu”, ”Așa fiică” ”Așa naș”, ”Așa nașă”. Cu siguranță efectul va impresiona toți invitații și se va face remarcat mereu în pozele și filmele de la botez.

Papion Botez Football 2Papion Botez Football

Ți-am pregătit modele minunate, pe teme variate: de la Mickey și Minnie Mouse (CLICK AICI) la delicioasele personaje din Cars (CLICK AICI) sau simpaticii Minioni (CLICK AICI), năzdrăvanii Ștrumfi (CLICK AICI), aventuroasele avionașe (CLICK AICI), cu drăgălașele biciclete (CLICK AICI), cu adorabilul ursuleț Winnie The Pooh (CLICK AICI), pentru micii fotbaliști, pentru iubitorii de muzică, pentru amatorii de artă sau pur și simplu modele frumos armonizate care să dea o tușă de culoare și un plus de stil costumului fiecărui membru al familiei.

Papion Botez BurgundyPapion Botez Burgundy

La fiecare temă abordată, am creat mai multe modele, cu diferite culori dominante, astfel încât să alegi accentul de culoare pe care papionul să-l dea costumașului de botez al copilului, rochiilor mamei și nașei, costumelor tatălui și nașului, ba chiar și ale copiilor din familie. Găsești în oferta noastră și bretele de diverse culori, asortate papioanelor, pentru un plus de culoare și stil.

Toate modelele cu mesaj pot fi personalizate la cerere cu numele bebelușului și gradul de rudenie al celorlalți purtători de papioane asortate. Iar partea și mai frumoasă este că aceste accesorii deosebite se vor face remarcate și în alte ocazii. Imaginează-ți că mergi cu copilul în vizită, la plimbare sau la joacă în parc, iar peste salopețica lui se află papionul colorat prin care se prezintă cu numele său. Va deveni imediat vedetă și își va atrage numeroși admiratori! Apoi, la aniversările în familie ale celui mic, rudele pot purta aceste minunate accesorii pentru a da un plus de farmec petrecerii.

Papion Botez WinniePapion Botez Winnie

Special pentru românii din diaspora, dar și pentru familiile din țară care se mândresc cu moștenirea națională, am creat modele asortate, inspirate din motivele decorative tradiționale prezente în portul popular românesc. Chiar și invitații străini vor fi bucuroși să poarte un papion cu modele românești la botezul bebelușului și apoi la petrecerile aniversare în cinstea celui mic.

Papion Botez Motive RomanestiPapion Botez Model Traditional

Vezi toată colecția noastră de accesorii cu stil (CLICK AICI), alege papioane personalizate, frumos colorate și asortează-le cu costumașul de botez al băiețelului (CLICK AICI) sau cu drăgălașa rochiță de botez a fetiței (CLICK AICI). Astfel, familia voastră se va face remarcată prin stil și originalitate.

Dacă te-a interesat acest articol, s-ar putea să te vrei să afli mai multe despre subiecte înrudite:

Dacă mai ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare, scrie-ne folosind rubrica de contact (CLICK AICI) sau sună-ne direct, la 0765 600 700 și vom fi încântați să te ajutăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *